Om oss

Om oss

Vi hjelper deg i mål med ditt byggeprosjekt

Vi vet hvor vanskelig det kan være å sette i gang med et byggeprosjekt. Hvor skal man starte? Hvordan er prosessen? Må man søke kommunen om tillatelse? Hvor mye vil det koste?
Det kan være vanskelig å finne ut av alt dette på egenhånd, og det er mange fallgruver man må unngå.

SDK Consult AS er et konsulentfirma med sentral godkjenning som bistår både privatpersoner, profesjonelle aktører og kommunale foretak med byggeprosjekter. Våre fagområder er 3D visualisering, byggetegninger og byggesøknader.

Vi har bistått mange fornøyde kunder fra planlegging til ferdigstillelse av diverse byggeprosjekter fra tilbygg, påbygg, nybygg, garasjer, bruksendringer, næringsbygg og lignende.

Vi kan ta oss av hele jobben, så du kan konsentrere deg om andre ting.
Vi kommer med gode forslag til hvordan byggeprosjektet kan utformes best mulig ut ifra deres ønsker, samt stå for tegninger og byggesøknad.

Vi har flere faste samarbeidspartnere inne de fleste faggrupper, fra prosjekterende rådgivere til tømrere, flisleggere og malere, ventilasjon, elektro og VVS.

Daglig leder har lang erfaring som tømrer, ingeniør, prosjektleder, eiendomsutvikler og prosjektutvikler for både kommunale og private foretak, samt i egen regi.

Ta kontakt med oss angående ditt byggeprosjekt.

La oss ta et gratis og uforpliktende teams-møte om ditt byggeprosjekt.

Vi donerer 5% av overskuddet til trengende

Etter å ha sett hvor mye fattigdom det er rundt om i verden ønsker vi å gi 5% av overskuddet hvert år til de som trenger det mest. Det kan være i form av klær, mat, leker eller lignende.

Som kunde kan du komme med forslag til hvor pengene kan komme best til nytte.

Referanser fra kunder

Vi har brukt Stian og SDK Consult på flere prosjekter og er veldig fornøyd med arbeidet. De tar seg av alt papirarbeidet på en profesjonell og effektiv måte, og tegner gode løsninger. Vi vil benytte oss av de igjen ved neste anledning.

Anders Evenrud

Referanser fra kunder

RN bygg & vedlikehold er veldig fornøyd med samarbeidet med SKD Consult, og vi kan anbefale de på det sterkeste.

Roar Nordhagen, Daglig leder RN bygg & vedlikehold

Referanser fra kunder

Tømrer MT AS har brukt SKD Consult ved flere anledninger til både byggesøknader og tegninger. Prosjektene får tett oppfølgning og tidsfristene overholdes.

Morten Thorstensen, Daglig leder Tømrer MT AS

Prev

Next