SDK Consult gir deler av overskuddet til veldedighet - ansvarlig søker i byggesøknader - 3D visualisering av boliger for salg - arkitekttegninger

3D visualisering

3D visualisering

3D visualisering - Vi visualiserer ditt prosjekt før spaden er satt i jorda. Fotorealistiske 3D bilder selger ditt boligprosjekt raskere

3D visualisering kan brukes til å vise frem enten planlagte eller eksisterende boliger, utvendig som innvendig, natt eller dag, befolket og/eller møblert.

Med 3D visualisering presenterer vi dine prosjekter så nært det er mulig å komme opp mot virkeligheten. Enten du skal presentere et boligprosjekt eller et annet produkt er en god visuell fremstilling et viktig moment i din presentasjon.

Mange kunder synes det er vanskelig å få en forståelse av romsligheten ut i fra klassiske arkitekttegninger. Derfor kan 3D visualisering av boligen være den riktige måten å vise kunden de gode løsningene i ditt prosjekt.

Vi har selv brukt 3D visualisering på flere av våre egne boligprosjekter, så vi vet hva som fanger kundens interesse.
Vi deler også prosjektene vi visualiserer med alle våre følgere på sosiale medier.  

Fordelene med 3D visualisering av ditt boligprosjekt:

Selg raskere 
Fotorealistiske bilder gir kunden en trygghet til å kjøpe prosjektet lenge før det er ferdig bygget.

Høyere pris
Vis frem boligen fra sin beste side, med stemningsbilder både utvendig og innvendig. Høyt potensial=høy pris 

Mersalg
Tilvalg som parkett, kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, belysning, osv gjør kundene fornøyde og gir dere muligheten for mersalg.

Les mer om 3D visualisering her og 7 gode grunner til at 3D visualisering av boliger øker salget.

 

Hvordan er prosessen for å lage 3D visualiseringer?

Du sender over dine DWG-filer, 3D-modell, PDF-filer, skisser, utkast eller lignende.
Vi ser på prosjektet, vurderer omfanget, og returnerer en fastpris innen 2 døgn.

Fase 1:

I fase 1 vil vi tegne opp en 3D modell ut i fra det materialet vi har mottatt. Denne fasen tar normalt lengst tid.

Fase 2:

Her velges de rette vinklene for bildene, samt refleksjoner og belysning bestemmes. Etter det er bildene klare for å gjengis og eksporteres i høy oppløsning. Dette er en tung og krevende prosess for datamaskinen, så det gjelder å finne de rette proposjonene av refleks og belysning før prosessen starter.

Fase 3

I den siste fasen skal 3D bildene bearbeides i et bilderedigeringsprogram slik at man får et realistisk bilde med fine detaljer. Det vil si at fargetonene justeres og elementer settes inn. Til slutt får man et veldig bra resultat som dine kunder vil elske!

Ta kontakt her eller send en mail til stian@sdkconsult.no , så gir vi deg en pris på ditt prosjekt innen 24 timer.

Eksteriør visualisering

3D visualisering av bygget sett utenfra med fokus på detaljer, materialer, overflater og belysning som vil vise boligen fra sin beste side. Her kan man også vise miljøet og uteplassen rundt boligen. Les mer her.

Interiør visualisering

3D visualisering av boligen innvendig viser hvordan rommene kan møbleres, valg av overflater, teksturer og farger. Man ønsker å gi kunden følelsen av at dette er mer enn bare et bygg - Det er et potensielt hjem.

Fotomontasje

Fotomontasje er integrering av 3D modeller inn i foto for fotorealistisk fremstilling av hvordan prosjektet vil fremstå som ferdig bygget. Ved bruk av drone foto vil man få med seg både eksisterende nabobebyggelse, terreng og natur.

Sol/skygge analyse

Analyse som viser hvordan det nye bygget påvirker sol- og skygge forhold på eksisterende bebyggelse. I en byggesak kan saksbehandler pålegge tiltakshaver å få utført en solstudie i noen tilfeller.

3D plantegninger

Vanlig 2D plantegninger kan være vanskelig for kjøper å sette seg inn i, og forstå hvordan bygget vil bli. Da er 3D plantegninger et godt visualiseringsverktøy for å vise planløsninger med møblering og andre detaljer.

VR og 3D animasjon

Gi prosjektet ekstra liv gjennom engasjerende animasjonsfilmer. Ideelt for annonsering og sosiale medier. Det kan også settes inn firmalogo og musikk for å skape den rette stemningen for kjøper.