SDK Consult gir deler av overskuddet til veldedighet - ansvarlig søker i byggesøknader - 3D visualisering av boliger for salg - arkitekttegninger

3D visualisering – Fotorealistiske bilder som skaper engasjement

3D visualisering av boliger

3D visualisering er en relativt ny måte å vise frem prosjekter på.

Spill-verdenen har gått foran og utviklet teknologien i flere år, og etter hvert har næringslivet oppdaget hvilke enorme muligheter det ligger i denne måten å presentere prosjekter på. Dagens teknologi har gjort det mulig å lage så virkelighetsnære «bilder» at det kan være vanskelig å skille 3D bildene fra virkelighet.

3D visualisering av høy kvalitet kan være nøkkelen til suksess i eiendomsbransjen. Kvaliteten på bildene påvirker både hvor raskt et prosjekt selger, og hvilke pris du får for prosjektet.

Oppmerksomhet på detaljer, teksturer, overflater og belysning gjenskaper helt realistiske miljøer.

Dette har ført til en helt ny måte å vise frem eller selge prosjekter på.

Med 3D visualisering kan man se prosjektet fra alle vinkler. Man kan vise frem enten planlagte eller eksisterende boliger, utvendig som innvendig, natt eller dag, befolket og/eller møblert.

Den tredimensjonale visualiseringen kombineres også flott med fotografier og dronefoto av nærområdet.

Resultatet man får er et bilde eller en videoanimasjon (les mer under) som viser hvordan ditt prosjekt vil ta seg ut lenge før spaden er satt i jorda.
Dette egner seg også godt for et mulighetsstudie i en tidligfase av et byggeprosjekt.

Enten du skal presentere et boligprosjekt eller et annet produkt er en god visuell fremstilling et viktig moment i din presentasjon.

Disse 3D bildene eller animasjonene er meget godt egnet til markedsføring. Spesielt animasjoner (korte filmer) er meget populære hos algoritmene til sosiale medier. For eksempel viser undersøkelser at film skaper 60% mer engasjement enn bilder på Facebook, som gir høyere sannsynlighet for at filmen går viralt.

3D visualisering av eksteriør

3D visualisering av eneboliger i rekke. boliger i moderne stil til salgs. salg av byggeprosjekt 

3D eksteriør er visualisering av prosjektet utvendig. Her får man frem materialbruk, farger, man kan vise mennesker som hygger seg i det fine uteområdet, på balkonger eller lignende. Man kan visualisere bygget i forskjellige tider på døgnet og forskjellige årstider.

Vi kan hjelpe deg med å velge den beste kameravinkelen til eksteriørbildene basert på solforhold, byggets utseende og uteområder. Velg mellom å kombinere bildet med fotografier eller dronebilder eller å modellere hele området. Sistnevnte kan være et godt alternativ om tomten ikke er ferdigstilt, eller plasseringen av bygget ikke er bestemt enda. 

Ved hjelp av utomhusplaner og tegninger skaper vi vakre og livlige uteområder med beplantning, mennesker og terreng.

3D bilder kommuniserer kvaliteten i ditt prosjekt slik at beslutningen blir enklere og raskere for boligkjøper.

Fotografier og fotoillustrasjoner kan også formidle ideer og informasjon bedre og mer effektivt enn tekster og 2D bilder.

“3D bilder kommuniserer kvaliteten i ditt prosjekt slik at beslutningen blir enklere og raskere for boligkjøper.”

3D visualisering av interiør for nybygg

3D visualisering av boligprosjekt for salg. fotorealistiske bilder som selger boligen raskere. visualisering av interiør

Dagens boligkjøpere er krevende.

Det holder ikke lenger å presentere 2D plantegninger og vanlige fasadetegninger for å selge et prosjekt. Mange synes det er vanskelig å få en forståelse av romsligheten ut i fra klassiske arkitekttegninger, og derfor er det vanskelig for kunden å se for seg hvordan det ferdige bygget vil se ut. Da kan 3D visualisering av boligen være den riktige løsningen.

Visualisering av interiøret handler om å få kunden til å se for seg at dette er et sted de vil trives med å bo. Med fotorealistiske 3D bilder kan man vise frem den fine planløsningen og kvaliteten som ligger i prosjektet på en måte som inspirerer, engasjerer og tiltrekker seg oppmerksomhet.

Kameravinkel, lyssetting, perspektiv og dybde – Det handler om å finne den riktige komposisjonen som får kjøperen til å drømme seg vekk i ditt prosjekt.

Man ønsker å gi kunden følelsen av at dette er mer enn bare et bygg – Det er et potensielt hjem.

Med moderne verktøy innen 3D visualisering vil kunden få et klart bilde av hvordan prosjektet vil se ut, og gjøre det lettere for kunden å kjøpe prosjektet i en tidligfase.

3D visualisering av interiør for eksisterende bygg

3D visualisering av interiør er også et fint verktøy for boliger det skal gjøres endringer i. Det kan være tilbyggpåbygg eller oppussing av bolig.

Det er vanskelig å se for seg hvordan endringene i boligen vil se ut når det er ferdig, så med 3D visualisering kan man få en følelse av hvor store rommene blir, hvordan man kan møblere rommene på en best mulig måte, hvordan fargene, listene og detaljene vil se ut før man starter arbeidene. Dersom det ikke ser ut slik man hadde tenkt seg, kan man gjøre endringer før man bygger. På den måten slipper man kostbare endringer i ettertid.

Har du en drøm om å endre planløsningen i huset ditt, eller lurer du på hvordan fasaden vil se ut med nye vinduer? Vi kan lage fotorealistiske 3D bilder som viser hvordan dette vil se ut før byggen settes i gang. Da har man muligheten til å gjøre endringer på et tidlig stadie, slik at man ikke bygger noe man vil angre på i ettertid.

 

3D visualisering av eksisterende bygg som skal selges

Når man skal selge sin bolig kjører man som regel alt av møbler med flyttelasset. Uten møbler ser boligen tom ut, og det er vanskelig for potensielle kjøpere å sette seg inn i hvordan de kan møblere og utnytte arealet på en best mulig måte.

Denne utfordringen kan man nemlig løse med 3D visualisering!

Ta bilde av de tomme rommene og vi setter inn et stilfullt møblement som får kjøpergruppen til å se hvordan arealene kan best benyttes og få et ordentlig hjemmekoselig og fint hjem.

Istedenfor en dyr boligstyling, kan man innrede et tomt rom med moderne 3D teknologi. Dette vil hjelpe potensielle kunder med å bli inspirert og se muligheter. Dette gir ofte økt interesse for ditt prosjekt og dermed høyere pris.

 

3D plantegning

3D visualisering av plantegning selger byggeprosjektet raskere

Vanligvis ser man bare en enkel plantegning i 2D i prospektene. Dette vil for mange bare se ut som streker, og det vil være vanskelig for kunden å se for seg hvordan det vil se ut når det er ferdig.
Med moderne verktøy innen 3D visualisering vil kunden få et klart bilde av hvordan prosjektet vil se ut, og gjøre det lettere for kunden å kjøpe prosjektet i en tidligfase.

3D plantegninger gir dybde til 2D planene og er et verktøy som hjelper kunden å forstå tegningene og viser romlige forhold med forslag til møblering.

 

Oversiktsbilder i 3D

Oversiktsbilder i 3D viser hvordan prosjektet henger sammen og harmonerer med omgivelsene. Modeller kombineres med dronefoto eller hele miljøet kan bygges opp i 3D.

Beliggenhet er en viktig faktor for boligkjøpere i alle målgrupper. Er det stille og rolig eller sentralt og urbant?

Oversiktsbilder i fugleperspektiv viser prosjektet i en større sammenheng og gir interessenter mulighet til å se hvordan det henger sammen med nærområdet.

Vi engasjerer dronepilot og sørger for at foto blir tatt fra riktig vinkel.

 

3D animasjoner / VR

3D animasjon er en levende og interaktiv visualisering som gir muligheten til å se seg rundt i prosjektet ved bruk av smarttelefoner, tablett, datamaskin eller VR-briller.

Man kan enten lage små videosnutter av prosjektet, eller en virtuell tur der kunden kan bevege seg rundt i bygget hvor man kan klikke seg fra rom til rom.

En annen mulighet er 360 graders panorama av et enkelt rom, der kunden kan se rommet fra alle mulige vinkler, for eksempel ved hjelp av VR-briller. Dette vil gi kunden den ekte romfølelsen når de utforsker sitt nye hjem.

Denne teknologien gjør at man kan ta med kunden på visning lenge før spaden er satt i jorda. Her kan man vise prosjektet fra sin beste side, og man kan la kundene skreddersy boligen i henhold til sine behov med tilvalgsmuligheter og fargekombinasjoner.

Få ditt prosjekt redigert inn i en dronefilm, eller lag små filmsnutter av prosjektet innvendig. 3D videoer fungerer veldig bra på sosiale medier, og når ut til mange potensielle kunder. Mange interessenter gir som regel en høyere pris for prosjektet.

 

Trenger dere hjelp til å utarbeide fotorealistiske 3D bilder eller animasjoner? Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.
Vi publiserer deres prosjekt på våre sosiale medier for å øke interessen for ditt prosjekt.

Innhold