SDK Consult gir deler av overskuddet til veldedighet - ansvarlig søker i byggesøknader - 3D visualisering av boliger for salg - arkitekttegninger

Rådgivning

Rådgivning

SDK Consult AS har lang erfaring innen rådgivning i byggebransjen

Rådgivning innen byggebransjen - Tegninger beskrivelse romskjema fra planlegging til ferdigattest

Når man skal i gang med et byggeprosjekt er det mange fallgruver man kan gå i.

Vi kan bistå deg helt i fra planleggingsfasen og frem til ferdigattest for å sikre at ditt prosjekt blir vellykket og unngår disse fallgruvene. 

Vårt mål er å forstå kundens behov, og komme med rådgivning og gode løsninger som fører til at bygget blir i henhold til brukernes beste.

Vi kan bistå helt fra planleggingsfasen og komme med kostnadseffektive, og tidsbesparende løsninger. Vi kan også være behjelpelig med å finne energisparende- og utslippsreduserende tiltak på deres prosjekt.

 

Planlegging av byggeprosjekter

Den viktigste delen av et byggeprosjekt gjøres før byggearbeidene starter. 

I denne fasen må man finne ut hva man ønsker ut av byggeprosjektet. Hvor stort ønsker man å bygge? Hvor mye vil det koste å bygge? Hvordan starter man prosessen riktig, og hva må man tenke på?

Dette kan vi bistå deg med, så det er lurt å hente inn fagfolk så tidlig som mulig i prosjektet, slik at man gjør det mest mulig effektivt fra starten av. 

Innhenting av foretak

Når man skal gjennomføre et byggeprosjekt er det viktig å bruke dyktige folk. Dette gjelder både når man skal planlegge byggearbeidene, ansvarlig søker, arkitekttegninger, prosjektering og gjennomføring av byggearbeidene.

Når du skal innhente tilbud fra entreprenører eller tømrere er det viktig å ha gode tegninger og en detaljert beskrivelse av arbeidene, for å slippe mange fordyrende tilleggsarbeider. Vi kan bistå med tegninger, beskrivelse og romskjema, for å redusere dyre tillegg fra entreprenøren.

I et byggeprosjekt kan man trenge fagområder som geoteknikk, brannprosjektering, lydprosjektering, bygningsfysikk, konstruksjonsteknikk, VVS/rørlegger, ventilasjon, kulturminner, miljø, naturmangfold, VA, osv.

Vi samarbeider med fagfolk innen de fleste fag man kan komme borti i byggebransjen, så vi kan føre byggeprosjektet ditt trygt i land fra planlegging til ferdigattest.

Eiendomsutvikling

Når man skal utvikle eiendom må man først finne ut hva man kan bygge på eiendommen man har. 

Hva er eiendommen regulert til? Hvor stort kan man bygge? Hvor høyt kan man bygge? Hva vil verdien bli på eiendommen etter at byggeprosjektet er utført? Hvilke tiltak vil øke verdien på eiendommen, og hvilke tiltak bør man ikke investere penger i?

Vi har drevet med eiendomsutvikling i mange år, og det skal komme deg til gode. Vi deler våre tips og triks til hvordan du kan utvikle dine eiendommer på en mest mulig effektiv måte.

 

Ta kontakt angående ditt byggeprosjekt i dag.

arkitekt - tegninger - arkitekttegninger - byggesøknad - tilbygg - påbygg - byggetegninger - søknadstegninger

SDK Consult AS kan bistå med rådgivning innen mange aspekter av deres byggeprosjekt. Med relevant og formel utdannelse og erfaring kan vi bistå med følgende:

Vi har også samarbeidspartnere innen de fleste fagområdet, så vi kan ta på oss de fleste oppdrag. På de fleste oppdrag kan vi gi dere en fast pris for jobben. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.