Rådgivning

Rådgivning

SDK Consult AS har lang erfaring innen rådgivning i byggebransjen

Rådgivning innen byggebransjen - Tegninger beskrivelse romskjema fra planlegging til ferdigattest

Når man skal i gang med et byggeprosjekt er det mange fallgruver man kan gå i.

Vi kan bistå deg helt i fra planleggingsfasen og frem til ferdigattest for å sikre at ditt prosjekt blir vellykket og unngår disse fallgruvene. 

Vårt mål er å forstå kundens behov, og komme med rådgivning og gode løsninger som fører til at bygget blir i henhold til brukernes beste.

Vi kan bistå helt fra planleggingsfasen og komme med kostnadseffektive, og tidsbesparende løsninger. Vi kan også være behjelpelig med å finne energisparende- og utslippsreduserende tiltak på deres prosjekt.

Når du skal innhente tilbud fra entreprenører eller tømrere er det viktig å ha gode tegninger og en detaljert beskrivelse av arbeidene, for å slippe mange fordyrende tilleggsarbeider. Vi kan bistå med tegninger, beskrivelse og romskjema, for å redusere dyre tillegg fra entreprenøren.

I et byggeprosjekt kan man trenge fagområder som geoteknikk, brannprosjektering, lydprosjektering, bygningsfysikk, konstruksjonsteknikk, VVS, ventilasjon, kulturminner, miljø, naturmangfold, VA, osv.

Vi kjenner fagfolk innen de fleste fag man kan komme borti i byggebransjen, så vi kan føre byggeprosjektet ditt trygt i land fra planlegging til ferdigattest.

 

Ta kontakt angående ditt byggeprosjekt i dag.

arkitekt - tegninger - arkitekttegninger - byggesøknad - tilbygg - påbygg - byggetegninger - søknadstegninger

SDK Consult AS kan bistå med rådgivning innen mange aspekter av deres byggeprosjekt. Med relevant og formel utdannelse og erfaring kan vi bistå med følgende:

Vi har også samarbeidspartnere innen de fleste fagområdet, så vi kan ta på oss de fleste oppdrag. På de fleste oppdrag kan vi gi dere en fast pris for jobben. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.