Rådgivning

Rådgivning

SDK Consult AS har lang erfaring innen rådgivning i byggebransjen, og dette kommer kundene til gode

Vårt mål er å forstå kundens behov, og komme med rådgivning og gode løsninger som fører til at bygget blir i henhold til brukernes beste. Vi har mange års erfaring, og dette skal komme kundene til gode.

I et byggeprosjekt kan man trenge fagområdene geoteknikk, brannprosjektering, lydprosjektering, bygningsfysikk, konstruksjonsteknikk, VVS, ventilasjon, kulturminner, miljø, naturmangfold, VA, osv.

Vi kjenner fagfolk innen de fleste fag man kan komme borti i byggebransjen, så vi kan føre byggeprosjektet ditt trygt i land fra planlegging til ferdigattest.

Vi kan bistå helt fra planleggingsfasen og komme med kostnadseffektive og tidsbesparende forslag. Vi kan også være behjelpelig med å finne energisparende- og utslippsreduserende tiltak på deres prosjekt.

Ta kontakt angående ditt byggeprosjekt i dag.

arkitekt - tegninger - arkitekttegninger - byggesøknad - tilbygg - påbygg - byggetegninger - søknadstegninger

SDK Consult AS kan bistå med rådgivning innen mange aspekter av deres byggeprosjekt. Med relevant og formel utdannelse og erfaring kan vi bistå med følgende:

Vi har også samarbeidspartnere innen de fleste fagområdet, så vi kan ta på oss de fleste oppdrag. På de fleste oppdrag kan vi gi dere en fast pris for jobben. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.